Nyhedsbrev

Ønsker du at modtage de seneste
nyheder om fødevareBanken?
Så tilmeld dig til vores nyhedsbrev!

Email:
Navn:
 

frivillige

frivillig i fødevareBanken

 

Vores bedste aktiv er over 100 frivillige, som hver dag sikrer, at madspild fra vores donorer bliver hentet og kørt ud til eksempelvis hjemløse, kriseramte kvinder og mænd, misbruger og asylansøger. Vores frivillige er meget forskellige. Vi har både unge universitetsstuderende og pensionerede håndværkere. Vi er ikke i tvivl om, at de frivilliges forskellighed styrker organisationen og giver liv til nye ideer. 

 

fødevareBanken er en 100% non-profit organisation, og vores midler er små. Til gengæld er vores løsninger innovative, og der er højt til loftet. Vi har brug for både praktisk hjælp og inspiration til at videreudvikle projektet, så hvis du har lyst, leder vi altid efter fundraisere, chauffører, assistenter, undervisere, cykelentusiaster til vores cykelkøkken-team, it-nørder, dygtige skribenter, økonomieksperter, grafikere og meget mere. 

 

Vi vil sætte stor pris på, hvis du har lyst til at donere din tid til vores gode sag.


Hvis du har lyst til at melde dig som frivillig i fødevareBanken, kan du skrive en mail til frivillige@foedevarebanken.dk eller kontakte vores frivilligkonsulent Mette på mette.top@foedevarebanken.dk // 6011 1630.


European Federation of Foodbanks

© fødevareBanken 2014

|

Birkedommervej 31 - 2. sal, 2400  København NV

|

(+45) 31 21 00 29

|

info@foedevarebanken.dk | Sitemap

Design by Robert Gutkekontrolrapport