Nyhedsbrev

Ønsker du at modtage de seneste
nyheder om fødevareBanken?
Så tilmeld dig til vores nyhedsbrev!

Email:
Navn:
 

frivillige

frivillig i fødevareBanken

 

Vores bedste aktiv er over 100 frivillige, som hver dag sikrer, at frisk overskudsmad fra vores donorer bliver hentet og kørt ud til eksempelvis hjemløse, kriseramte kvinder og mænd, misbrugere og asylansøgere. Blandt vores frivillige er både unge universitetsstuderende og pensionerede håndværkere. Alle er velkomne, og mangfoldighed er et kernebegreb i vores daglige virke. Derfor er der også plads til f.eks. psykisk sårbare og mennesker, der ikke har dansk som modersmål. Vi er i fødevareBanken sikre på, at de frivilliges forskellighed styrker organisationen og giver liv til nye ideer. 

 

fødevareBanken er en 100% non-profit organisation, og vores midler er små. Til gengæld er vores løsninger innovative, og der er højt til loftet. Når vi søger frivillige, søger vi hjælp til alt fra lavpraktiske og administrative opgaver til sparring og inspiration til at videreudvikle projektet. Blandt vores frivillige er der derfor både fundraisere, chauffører, assistenter, undervisere, cykelentusiaster til vores cykelkøkken-team, it-nørder, dygtige skribenter, økonomieksperter, grafikere og meget mere.  


Hvis du har lyst til at melde dig som frivillig i fødevareBanken, kan du kontakte frivillige@foedevarebanken.dk eller ringe til vores frivilligkonsulent Mathias Frederiksen på 6011 1630.


European Federation of Foodbanks

© fødevareBanken 2016

|

(+45) 31 21 00 29

|

info@foedevarebanken.dk | Sitemap

Design by Robert Gutkekontrolrapport